Staj Hakkında Önemli Duyuru-Güncel

Mühendislik Fakültesinin aldığı karar uyarınca güncellenen staj uygulama kuralları:

1.Öğrencilerin staj başlangıç zamanı en erken 2 Temmuz 2020 olarak ilan edilmiştir. 2 Temmuz 2020 öncesinde stajına başlamak için belgelerini staj komisyonuna teslim eden öğrencilerin staj tarihlerini güncellemeleri ve firma onaylarını tekrar göndermeleri gerekmektedir.

2.Stajını 2 Temmuz 2020 ile 16 Temmuz 2020 arasında başlatmak isteyen öğrenciler başvurularını en geç 15 Haziran 2020 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.

3.Stajına 16 Temmuz 2020 sonrası başlayacaklar için belge son gönderim tarihi 1 Temmuz 2020’dir.

4.Staj süreniz 15 iş günü olmak zorundadır ve firma onayınızda tam 15 iş günü olarak görünmektedir. Lütfen takvimden tatil günlerini kontrol edip çıkarınız ve stajda geçecek zamanınız 15 iş günü olacak şekilde tarihlerinizi ayarlayınız.

5.Belgelerinizi teslim edip staj başvurunuz onaylandıktan sonra staj tarihlerinde değişiklik yapılamayacaktır. Mecburi bir sebebi olan öğrenciler stajının başlamasına en az 15 gün kala gerekçesini bildiren imzalı dilekçeyi staj komisyonuna iletmesi halinde staj tarihlerini değiştirme isteği değerlendirilir.

6.Yaz stajını firmalarda yüz yüze yapacak olan öğrenciler aşağıdaki belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.
 
  • Firma Onayı
  • Sağlık Yardım Beyanı (Sadece yurtiçinde yapacaksanız)
  • Stajımı yüz yüze yapmak istiyorum dilekçesi (imzalı)
  •  
Belgelerin herhangi biri eksik olursa stajı başlatılmayacaktır.

7.Başvurunuzda hazırladığınız bütün belgeleri beraber eposta olarak bölüm araştırma görevlimiz Aysu Göçügenci’ye (aysugocugenci@gmail.com) gönderiniz.

8.Zorunlu stajını bölümden proje alarak yapmak isteyen öğrenciler, bölüme hangi daldan veya hangi öğretim üyesinden proje istediğini belirten dilekçesini sunmalıdır. Bölüm öğretim üyelerinin listesine “akademik personel” linkinden ulaşabilir, her öğretim üyesinin çalışma alanlarını inceleyip seçiminizi yapabilirsiniz. Bu öğrencilerin sadece imzalı dilekçelerini bölüm araştırma görevlimiz Aysu Göçügenci’ye (aysugocugenci@gmail.com) 1 Temmuz 2020 tarihine kadar göndermeleri yeterlidir.

9.Geçerli bir mazereti (mezuniyet durumu gibi) olmayan öğrencilere 2020 yaz dönemi boyunca sadece bir staj yapma hakkı verilecektir. Mazereti bulunan öğrencinin mazeretini belirten dilekçesini bölüm staj komisyonuna imzalı olarak eposta yolu ile ulaştırması gerekmektedir.  
 
 
                                                                                                                                                                        Staj Komisyonu



 

Son Güncelleme Tarihi : 06.06.2020 13:35 Okunma Sayısı : 2018

Son Duyurular