2023-2024 AKADEMİK YILI YAZ STAJINI KARİYER KAPISI ÜZERİNDEN YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2023-2024 Akademik Yılı Yaz Stajını, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı, İnsan Kaynakları Ofisi, Ulusal Staj Programı üzerinden yapacak öğrencilerin 08/03/2024 Cuma günü saat 17:00’a kadar başvurularını gösterir belgeleri ile bu programa yaptıkları başvurularını içerir bölümümüz Staj Komisyonu Başkanlığı’na hitaben yazacakları dilekçeleri Dr. Mervegül UYSAL’a iletmeleri gerekmektedir.
Bu durumda olan öğrencilere, bahse konu programdan olumsuz yanıt almaları halinde yeni staj yerleri bulmaları için ek süre verilecek olup, programa başvurularını belirtilen tarihe kadar ibraz etmeyenler bu süreden yararlanamayacaktır.

İnşaat Mühendisliği Bölümü
                                                                                                                                                                         Staj Komisyonu Başkanlığı