Bütün derslerini başarı ile tamamlamış ve sadece yaz stajı sunumu kalmış öğrencilerin (Mezuniyet aşamasında) dikkatine!

Staj defteri ve sicil fişlerinin en geç 08/10/2021 Cuma günü saat 17:00’a kadar Bölüm Sekreteri Musa Şahin’e teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonraki evraklar kabul edilmeyecektir. E-posta ile gönderilen evraklar kabul edilmeyecektir.
Evraklarını eksiksiz teslim eden öğrencilerin listesi ce.mu.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

Not: Mezun aşamasında olmayan diğer öğrencilerimizin evraklarının teslimi ve Yaz Stajı sunum tarihleri daha sonra ilan edilecektir.

İnşaat Mühendisliği Bölümü
                                                                                                                                Staj Komisyonu Başkanlığı