Deneyap eğitim faaliyeti hakkında bilgilendirme

Deneyap adi ile baslatilan bu egitim faalliyetinde ogrenciler/gonulluler egitmen olarak basvurabiliyor. Detayli bilgileri, deneyapturkiye.org adresinden edinebilirsiniz. Egitmen olmak isteyen ogrencilere egitmen egitimi de veriliyor.

İlgilenen Öğrencilerin Perşembe Günü (31.03.2022) tarihine kadar bilgilerini rbirgul@mu.edu.tr adresine e-maille bildirebilirler.

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde Eğitim Süreci

Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nde ortaokul ve lise olmak üzere iki farklı düzeyde eğitimler verilmektedir.
36 aylık eğitim programına dâhil olmaya hak kazanan öğrenciler; “Tasarım ve Üretim”, “Robotik ve Kodlama”, “Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti”, “İleri Robotik”, “Siber Güvenlik”, “Enerji Teknolojileri”, “Havacılık ve Uzay Teknolojileri”, “Yazılım Teknolojileri”, “Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji”, “Mobil Uygulama” ve “Yapay Zeka” olmak üzere 11 farklı alanda ücretsiz teknoloji eğitimleri almaktadırlar.

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde Eğitim Almak İster misin ?

SINAV YERİ VE SEANS SEÇİMİ İŞLEMLERİ BAŞLAMIŞTIR !

30 ilde öğrencilerine teknoloji eğitimleri veren Deneyap Teknoloji Atölyeleri 3. fazda  27 ilde daha açılıyor. Öğrenciler, e-sınav ve uygulama sınavı olmak üzere iki aşamayı başarıyla tamamladıktan sonra Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim almaya hak kazanabilecek.

Yeni açılacak atölyeler için ilk aşama olan e-sınav başvuruları başladı.

Adayların başvuru sürecini KYS (Kurumsal Yönetim Sistemi)  https://www.t3kys.com/  üzerinden mutlaka takip etmeleri gerekmektedir.

SINAV TAKVİMİ

Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı Seans Seçim Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.
Sınav takvimi ve Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.
Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavına başvurmak için tıklayınız.
Deneyap Teknoloji Atölyeleri öğrenci seçme sınavı başvuru adımları kılavuzu için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 28.03.2022 13:44 Okunma Sayısı : 433