MEZUNİYET KREDİSİ ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!

1.Öğrencinin genel not ortalaması 2.00 – 2.99 arasında ise; ancak ve ancak bugüne kadar alınmış toplam kredi miktarı 156 kredi ve üzerindeyse, öğrenci mezuniyet kredisi talebinde bulunabilir. Eğer toplam kredi 156 kredinin altında ise mezuniyet kredisine başvurulamaz.
 
2.Öğrencinin genel not ortalaması 3.00 ve üzerinde ise; ancak ve ancak bugüne kadar alınmış toplam kredi miktarı 148 kredi ve üzerindeyse, öğrenci mezuniyet kredisi talebinde bulunabilir. Eğer toplam kredi 148 kredinin altında ise mezuniyet kredisine başvurulamaz.
 
3.Eğer öğrenci yukarıdaki koşulları (Genel not ortalaması ve toplam kredi) sağlayabiliyorsa; linkte verilmiş olan taslak mezuniyet kredisi talep dilekçesinin;
  • pilot ya da tükenmez kalem ile doldurulması,
  • pilot ya da tükenmez kalem ile imzalanması,
  • bir şekilde taratılması,
  • PDFdosyası şeklinde (dosya ismine ad-soyad ve öğrenci numarası yazılarak),
En geç 7 Ekim Çarşamba günü saat 17:00 e kadar mehmetgulenc@mu.edu.tr mail adresine konu kısmında yine ad-soyad ve öğrenci numarası belirtilerek mail atılması gerekmektedir.
 
4.Gönderilen dilekçenin orijinalliği ve istenilen formata uygunluğu açısından bir problem çıkmaması için, dilekçe yukarıda belirtilen önemli noktalara dikkat edilerek gönderilmelidir.
 
5.İstenilen formata uygun şekilde gönderilmeyen ve/veya belirtilen tarihten daha geç gönderilen dilekçeler dikkate ve uygulamaya alınmayacaktır.
 

Son Güncelleme Tarihi : 03.10.2020 12:22 Okunma Sayısı : 4224

Son Duyurular