Staj ders(ler)i hariç mezuniyet için gerekli olan tüm dersleri almış ve bu dönem staj ders(ler)ini alıp staj sunumunu yaptıktan sonra mezun olacak öğrencilerin dikkatine;

Belirtilen durumdaki öğrencilerin mezuniyet süreçlerinin erken başlayabilmesi için, staj defterlerinin ve staj sicil fişlerinin 07.09.2020 Çarşamba günü saat 17:30 a kadar  ce.summer.practice.2020@gmail.com adresine bir önceki duyuruda belirtilen kurallara uyularak (ve bu mezuniyet durumlarının da mailde belirtilerek) mail atılması gerekmektedir. Bu durumdaki öğrencilerin 9 Ekim Cuma günü saat 10.30 dan itibaren online video konferans programı üzerinden staj sunumlarını yapmaya başlamaları ve gün içinde bu durumdaki tüm öğrencilerin stajlarını sunmaları öngörülmektedir.

Bu duyuru yukarıdaki koşulu sağlayamayan öğrenciler için geçerli değildir.

Staj Komisyonu

Son Güncelleme Tarihi : 30.09.2020 23:03 Okunma Sayısı : 959